Milli Judocudan İyi Haber
Milli Judocudan İyi Haber
Yayınlanma :
11.03.2015 18:55
Güncelleme :
11.03.2015 18:55


Balıkesir’de kolunda başlayan ödemin vücuduna yayılması sonucu rahatsızlanan ve Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen 16 yaşındaki milli judocu Burcu Hantuk’un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Yoğun Bakım Servisi’nden çıkarılan Hantuk’un tedavisine Plastik Cerrahi Bölümü’nde devam edildiği ve arkadaşlarıyla konuşmaya başladığı bildirildi. Sosyal paylaşım sitesinden Burcu için geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşları, kendisiyle telefonla konuşmanın mutluluğunu paylaştı.
Kızının iyileşmeye başladığını belirten baba İbrahim Hantuk ise, “Kızım, Balıkesir’in, Türkiye’nin dualarıyla ve Allah’ın yardımıyla tekrar hayat buldu. Hayat savaşını kazandı. Bu zorlu yolda yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. Yaraları hala açık. Kolu için bacağından ve karnından doku alınmıştı. Enfeksiyon riski sürüyor. Her gün pansuman yapılıyor. Kısa sürede iyileşmesini ve aramıza dönmesini bekliyoruz" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: