Mudanya’da Atm’ler Tek Noktada Toplanıyor
Mudanya’da Atm’ler Tek Noktada Toplanıyor
Yayınlanma :
06.03.2015 17:05
Güncelleme :
06.03.2015 17:05


Daha önce imar komisyonuna havale edilen konuyu görüşen meclis üyeleri, Mudanya merkezde ilçe stadının olduğu bölgenin yanı sıra Güzelyalı Mahallesi’nde PTT’nin batısında, Tirilye Mahallesi’nde ise mahalle girişinde bulunan otelin batı kısmında ATM noktalarının toplanmasına oy birliğiyle karar verdi.
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, daha evvel İskele Meydanı’nda Atatürk Anıtı’nın bulunduğu parktaki özel bankalara ait ATM’lerin bazılarıyla yeni sözleşme yaptıklarını, bazılarıyla da ücret noktasında anlaşamadıklarını söyleyerek, “Biz bu kararımızla ATM’lerin Mudanya’da derli-toplu olmasını istiyoruz. Komisyonun belirlediği yerlerle ilgili daha sonraki zamanlarda yeni farklı noktalar daha belirleyebiliriz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: