Muhtarlara Bilgisayar Ve Yazıcı
Muhtarlara Bilgisayar Ve Yazıcı
Yayınlanma :
15.04.2015 10:35
Güncelleme :
15.04.2015 10:35
Osmangazi Belediyesi, halka daha iyi hizmet verebilmeleri adına ilçedeki muhtarlara sağladığı teknolojik desteğe devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 30 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından yeni göreve başlayan muhtarlara bilgisayar ve yazıcılar dağıtan Osmangazi Belediyesi, ihtiyaçları doğrultusunda ilçede görev yapan diğer muhtarlara da yeni bilgisayar ve yazıcılar temin ediyor.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Emek Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Yücel Tüfekçi’ye yeni bilgisayar ve yazıcısını teslim ederek, “Görevlerini daha hızlı yerine getirebilmesi, vatandaşa daha iyi hizmet sunmaları adına, ihtiyaç duyan muhtarımıza bilgisayar ve yazıcı veriyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde göreve yeni başlayan muhtarlarımıza teknolojik destekte bulunduk. Şimdide diğer muhtarlarımızın bilgisayar ve yazıcı ihtiyacını karşılıyoruz. Gelen talepler doğrultusunda ilçemizdeki muhtarlarımıza teknolojik desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.
Emek Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Yücel Tüfekçi’de büyük bir ihtiyacının Osmangazi Belediyesi tarafından karşılandığını belirterek Başkan Dündar’a yeni bilgisayar ve yazıcılar için teşekkürlerini sundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: