Mustafa Bozbey Oyunu Kullandı
Mustafa Bozbey Oyunu Kullandı
Yayınlanma :
07.06.2015 14:45
Güncelleme :
07.06.2015 14:45
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 7 Haziran genel seçimleri dolayısıyla eşi Seden Bozbey ve çocukları Meriç ile birlikte sandık başına gitti. Ailesiyle birlikte Özlüce Ahmet Muharrem Uğur İlkokulu’na gelen Başkan Bozbey ve eşi Seden Bozbey, 1330 numaralı sandıkta oylarını kullandılar.
Oy kullanma işlemlerinin ardından Özlüce Ahmet Muharrem Uğur İlkokulu’nda bulunan sandık ve güvenlik görevlileriyle görüşen Başkan Bozbey, demokrasi vurgusu yaparak çağdaş Türkiye’nin geleceğinin temellerinin seçimle atılacağını kaydetti. Bozbey, “ Seçimin ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnanıyorum ki bugün demokrasi kazanacaktır. Demokrasinin ilerlemesi, demokrasinin gelişmesi için seçimler çok önemli. Vatandaşlarımız da Türkiye’nin geleceğini düşünerek çağdaş Türkiye’nin geleceğine imza atmak üzere bugün sandık başına koştu. Ben de çağdaş bir Türkiye’nin geleceğine dair imzamı attım, oyumu kullandım ve bundan sonra artık söz sandıktan çıkacak neticeye kalmıştır” şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: