Nilüfer’de Elt Heyecanı Başlıyor
Nilüfer’de Elt Heyecanı Başlıyor
Yayınlanma :
04.03.2015 13:40
Güncelleme :
04.03.2015 13:40


Her yıl düzenli olarak yapılan ELT semineri, bu yıl 21 Mart Cumartesi günü yapılacak. Seminere katılacak olan öğretmenlerin www.nilüferkoleji.com adresine 19 Mart 2015 tarihine kadar online kayıt yapmaları gerekiyor. Seminere katılan öğretmenler mesleki birikimlerini paylaşma ve kendilerini geliştirme imkânı bulacak. Marmara Bölgesi’nde eğitim veren bütün İngilizce öğretmenlerine açık olan ELT seminerinde, dünyanın önde gelen birçok yayınevi stand açarak yeni ürünlerini tanıtacak.
Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu, daha iyi bir eğitim için öğretmenlerin kendilerini geliştirmeleri gerektiğini söyledi. Genel Müdür Kıcıroğu, öğrencilere daha verimli eğitim vermek için öğretmenlerin kendilerini yenilemesi gerektiğinin altını çizerek, “Biz kurum olarak geleceği yetiştiren öğretmenlerimizin kendilerini ilerleyen teknolojiye ve modern çağa uydurmalarından yanayız. Bunun için seminerler, konferanslar düzenliyoruz. Kurumumuzun İngilizce dil eğitiminde başarılı olmasının en büyük sebeplerinden birisi de gelişime açık olan ve kendini geliştiren öğretmen kadrosuna sahip olmasıdır” ifadesini kullandı.
Nilüfer Eğitim Kurumları Yabancı Diller Koordinatorü Mesut Özil ise yaptığı açıklamada, “İngilizce öğretmenlerimizin gelişen teknoloji ve iletişim imkanlarını dil öğretiminde kullanmaları gerektiğine inanıyoruz. İngilizcenin günümüzde önemi tartışılmaz. Öğrencilerimize iyi bir İngilizce eğitimi vermek için öğretmenlerimizin dil öğretim alanındaki gelişmeleri takip etmeleri ve bu gelişmeleri sınıfa taşımaları için düzenlenen seminerde atölye çalışmaları ve sunumlar yer almaktadır” dedi.
Nilüfer Eğitim Kurumları ve Bursa Orhangazi Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecek seminere Cambridge Üniversitesi’nden Anne Robinson, dili kullanma becerisinin nasıl sağlanacağını anlatacak. Seminere katılan bir diğer konuşmacı ise UES Yayınevi’nden Hardy Griffin. Hardy Griffin ise yazma egzersizini nasıl eğlenceli hale getirileceğini paylaşacak. Macmillan Yayınevinden Terasa Doğuelli, temel becerilerden söz edecek. Seminerde Express Yayınevi’nden John Barth da okuma ve yazma ve dil öğretiminde medyadan istifade etme yollarını anlatacak.
ELT seminerine katılan eğitimcilere program sonunda düzenlenecek çekilişle çeşitli hediyeler verilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: