Ödemiş Kötü Söze Savaş Açtı
Ödemiş Kötü Söze Savaş Açtı
Yayınlanma :
07.02.2015 12:30
Güncelleme :
07.02.2015 12:30


50. Yıl Ortaokulu tarafından kötü sözlerle mücadele kapsamında “Ailemiz Her Şeyimiz Ağızlar Kirlenmesin” adlı proje başlatıldı. Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, şube müdürleri Çetin Sevinç ve Erdal Yalçın ile ilçe genelindeki tüm okul müdürlerinin katıldığı toplantıda projenin gereklerini açıklayan ve aynı zamanda proje koordinatörü olan Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ayşe Tekin, “Proje faaliyetleriyle anne baba ve çocukların birbirlerini daha iyi anlamalarını, kötü söze karşı bilinçlendirmeye yönelik başlattığımız projeyle farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.
KÖTÜ SÖZE KARŞI İŞBİRLİĞİ YAPILACAK
Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Toplumun çekirdeği olan aile kurumunun her geçen gün yıpranıyor olması ve toplumumuzda bir kısım insanların düşünce yapısındaki kirliliğin göstergesi olan argo ve küfür içeren sözlerin her geçen gün artıyor olması da bu projeyi zorunlu kılan nedenlerden. Öğrenciler proje ile argo ve küfrün bir ahlak problemi olduğunu ve milli değerlerimizle uyuşmadığını, ağza alınmayacak ifadelerle dilimizin değersizleştirildiğini vatandaşlarımıza anlatacağız." Tekin, proje kapsamında öğrenciler ve öğretmenler, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ödemiş Belediyesi, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, sivil toplum kuruluşları ve tüm esnafla birlikte çalışarak argo ve küfre karşı savaş verileceğini söyledi. Proje danışmanı olan 50. Yıl Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yasemin Düzenli de “Projemize tüm esnafın ve Ödemiş halkının da desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.
REKLAM VE KAMU SPOTU YAPILACAK
Toplantı sonunda Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, şube müdürleri ve Ödemiş’teki okul müdürleri, Türkiye genelinde düzenlen böyle bir projenin içerisinde yer alan 50. Yıl Ortaokulu idaresini ve proje heyetini tebrik ederek projenin gerekliliği konusunda hemfikir olduklarını ve desteklerini esirgemeyeceklerini belirttiler. Projede billboard reklamları, el broşürleri, afiş ve logolar, gazete ve TV reklamları, videolar ve kamu spotları oluşturularak farkındalık oluşturulacağı ifade edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: