Ödemiş’ten İzmir Dışındaki İlçelere Seferler
Ödemiş’ten İzmir Dışındaki İlçelere Seferler
Yayınlanma :
30.09.2015 12:35
Güncelleme :
30.09.2015 12:35
Ödemiş ilçesindeki şehirlerarası otobüs terminalinden, İzmir’in sınırları dışındaki çevre il ve ilçelere karşılıklı otobüs seferleri gerçekleştiriliyor. Ödemiş’ten doğrudan Aydın’a ve Salihli ilçesine gerçekleştirilen seferlerin yanı sıra, Kiraz üzerinden Alaşehir’e, Beydağ üzerinden de Nazilli’ye ulaşım imkanı sunuluyor. Ödemiş-Aydın arasında ise karşılıklı 5 sefer düzenleniyor. Aydın Dağları üzerinde yer alan Hamamköy ve civar mahallelerine ulaşım imkanı sunan seferler, Aydın ve Muğla’da eğitim gören Ödemişli üniversite öğrencilerinden de büyük ilgi görüyor.
Ödemiş-Aydın arasındaki seferler hakkında bilgi veren sürücülerden Muhsin Çeşme, "Sabah 07:30’da başlayan ilk seferin ardından, gün içinde 09:00 11:30 ve 14.00 seferlerini düzenliyoruz. Otobüsler genelde dolu gidiyor. Sadece Aydın yolcuları değil güzergah üzerindeki köyler de bu hattan yararlanıyor. Ödemiş’ten son seferi 17:30’da düzenliyoruz. Aynı saatlerde Aydın’dan sefer yapılıyor. Öğrenci bileti 13 lira, tam bilet de 15 lira. Klimalı, son model araçlarla Ödemiş’i Aydın’a bağlıyoruz. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’ndeki öğrencilerimizin yanı sıra Muğla merkez ve ilçelerinde eğitim gören öğrenciler de bu hattı kullanıyor. Şu anda eğitim yılının ilk günlerinde olduğumuzdan bir yoğunluk var. Yolcularımız yer ayırtıyorlar. Kış mevsiminde de hafta başı ve hafta sonunda öğrenci yolcularımız artıyor” dedi.
Son günlerde üniversite öğrencilerinin ilgisi çeken Ödemiş-Salihli seferlerinin günde karşılıklı üç kez geçekleştirildiğini ifade eden Hasan Özen, tam biletinin 14 lira, öğrenci biletinin de 12 lira olduğu söyledi. Özen, "Ödemiş’ten 7:30, 09.00 ve 15.00’da Salihli otogarına seferler yapılıyor. Salihli’den karşılıkları da 09:00, 13:00 ve 17:00’de hareket ediyor. Seferlerde araçlarımız tarihi belde Birgi’ye de uğruyor. Klimalı, yeni araçlarla, huzurlu ve güvenli bir yolculuk ortamı sağlıyoruz. Bu hat Ankara, Uşak, Afyonkarahisar gibi merkezlere gidecek yolcular için de aktarma olanağı sağlıyor. Sonbahar’dan itibaren üniversite öğrencileriyle birlikte yoğunluk da bir nebze artış gösterdi” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: