Çanakkale de Esenler Mahallesin de saat 1:30 sularında alkollü olan baba ve oğul arasında tartışma hastane de son buldu.
Çanakkale de Esenler Mahallesin de saat 1:30 sularında alkollü olan baba ve oğul arasında tartışma hastane de son buldu.
Babasının Ramazan ayın da alkol almasına sinirlenen oğul S.Y. tartışma başlattı.Baba K.Y. ise tartışmayı bir anda kavgaya çevirdi.Kavgada sopalar havada uçuşurken olay büyümeden polis ekipleri müdahale etti.
Kavgada hafif sıyrıklar alan S.Y(oğul) Çanakkale Devlet Hastanesin deki ayakta tedavisinin ardından Emniyet Müdürlüğüne ifadesi alınmak üzere götürülürken Baba K.Y onun kadar şanslı değildi.
Çıkan kavgada baba K.Y. başından ve vücudunun değişik bölgelerinden yaralandı.Kolunda ve omzunda çatlak belirlenen baba K.Y nin kolu ve omuzu alçıya alındı.
Başından aldığı darbede ise önemli bir risk bulunmayan baba K.Y hastanede yapılan işlemlerin ardından ifadesi alınmak üzere Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Görüntü-Haber:Mehmet ANDAÇ
Yorumlar
Kalan Karakter: