Önlem Alınması İsteniyor
Önlem Alınması İsteniyor
Yayınlanma :
21.08.2015 15:25
Güncelleme :
21.08.2015 15:25


Ayvalık’ın Yeni Devlet Hastanesi’nin de bulunduğu bölgede araç trafiğinin oldukça yoğun olması nedeniyle yol kenarındaki kazılan çukurların çevresine herhangi bir önlem alınmaması özellikle gece saatlerinde güzergahı kullanan araç sürücüleri için büyük bir tehdit oluşturduğu belirtiliyor.
Özellikle havanın karardığı saatlerde söz konusu çalışmaların sürdüğü bölgede yolun her iki tarafında da aydınlatma direklerinin bulunmayışı nedeniyle sürücülerin her an çukurlara düşebilme ihtimalinin bulunduğunu düşünen vatandaşlar, yetkililerin bu konuda bir an önce gerekli tedbirleri almalarını istiyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: