Orhangazi’de Asfalt Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
Orhangazi’de Asfalt Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
Yayınlanma :
19.03.2015 15:55
Güncelleme :
19.03.2015 15:55


Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmaları çarşı içine girdi. Daha önce kaldırım düzenlemeleri yapılan, otopark alanları da konulan İstiklal Caddesi’nde dün itibarı ile asfaltlama çalışmaları da başladı. Sabah saatlerinde başlayan asfaltlama çalışmalarında ekipler İstiklal Caddesine bağlantılı sokaklarda da çalışmalarını sürdürüyor.
BUSKİ yetkilileri Orhangazi’de alt yapısı tamamlanan bütün bölgelerde kesintisiz asfalt çalışmaları yapacaklarını ve kısa süre içinde Orhangazi’yi toz ve çamurdan kurtaracaklarını ifade etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: