Orhangazi Kalesine Teleferik
Orhangazi Kalesine Teleferik
Yayınlanma :
15.06.2015 11:50
Güncelleme :
15.06.2015 11:50


Çağlayan, “Kale çalışmaları tamamlandıktan sonra halkın ilgisini izleyeceğiz. Eğer, vatandaşın ilgisi yoğun olursa kale ile Marmarabirlik meydanı arasına teleferik de yapabiliriz” dedi.
Orhangazi’nin her alanda gelişmesi için birçok projenin hazırlandığını bildiren Çağlayan, “Teleferik de bu projelerden biri. Şu anda bir projemiz yok. Seyir terasının çalışmalarının tamamlanmasını bekleyeceğiz. Orhangazi manzaralı güzel bir mekan olacak. Halkımızın alakası nasıl olacak bakacağız. Halk tarafından talep olursa teleferikle kaleye ulaşmak için çalışma başlatacağız” dedi.
Çağlayan, Orhangazi’de hayal denilecek projelerin Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile bir bir hayata geçeceğini bildirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: