Özdeş: “tek Derdimiz Buradan Çıkmak”
Özdeş: “tek Derdimiz Buradan Çıkmak”
Yayınlanma :
21.10.2015 17:50
Güncelleme :
21.10.2015 17:50


PTT 1. Lig’de 8 hafta sonunda 6 puana sahip olduklarını söyleyen Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş, bu hafta içi takımla tam kadro çalışma imkanı bulduklarını belirterek, “Hafta sonunu iple çekiyoruz. Artık kazanmaya başlamalıyız. Taraftarımızın desteğini bekliyorum. Bu hafta lafta değil gerçek bir başlangıç olsun istiyorum. Rakibe bir önlem almaya gerek yok. Benim takımım rakipten daha kaliteli bir takım. Rakibin lider olması bir şey ifade etmiyor. Altınordu da yenmişti Elazığspor’u. Biz kendi oyunumuzu geliştirmek zorundayız” diye konuştu.
“BENİM TAKIMIM DENEYİMLİ BİR TAKIM”
Bu hafta istedikleri oyunu oynayacaklarını söyleyen Özdeş, “Sonuna kadar çok dikkatli, çok coşkulu oynayıp bu maçı kazanacağız diye düşünüyorum. Devre sonuna kadar 9 maç var. Bunların hepsini kazanacak tutumu sergilemek lazım. Benim takımın deneyimli bir takım. 5 hafta sonra daha farklı konuşacağımızı umuyorum” ifadelerini kullandı.
“DEVRE ARASI HEDEFİMİZ PLAY-OFF”
8. hafta sonunda oluşan puan durumunun kendisini çok ilgilendirmediğini söyleyen deneyimli teknik adam, “Bundan 4. hafta önce lider olan takım 4 haftada 1 puan aldı. Bu düşüşü herkes yaşayacak. Bu deneyimin bize katacağı şeyler olacak. Bu hafta bir başlangıç olsun istiyorum. Üst üste kazanmanın bir başlangıcı olsun istiyorum. Bunu gerçekleştirebileceğime inanıyorum. Devre arasına Play-off’a girmek gibi bir düşüncem var. Yıl sonunda da bu takımın şampiyon olmasını diliyorum” dedi.
“MADDİ SIKINTIMIZ YOK”
Takımda maddi sorun olup olmadığı sorularına, “Bizim takımda para ödenmemesi ile ilgili bu performans ortaya çıkmadı” diyen Özdeş, şöyle konuştu; “Aksine bizim takım diğer takımlardan daha düzenli para ödemiş. Bizim derdimiz bulunduğumuz bu yerden çıkmak. Ödemeler gecikebilir ama bizde böyle bir şey yok. Herhangi bir maddi sorunumuz yok. Tek düşüncemiz hafta sonu oynayacağımız maçı kazanmak.”
EKSİK YOK
Yeşil-kırmızılı ekibin Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde bugün yaptığı idmana tüm oyuncular katıldı. İlk 30 dakikası basın mensuplarına açık olan idmanda ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışma yapıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: