Özel Bilgi’den Özel Fotoğraf Sergisi
Özel Bilgi’den Özel Fotoğraf Sergisi
Yayınlanma :
12.05.2015 22:00
Güncelleme :
12.05.2015 22:00


Tire Özel Bilgi Koleji fotoğraf kulübü ilköğretim ve Ortaokul bölümü öğrencileri fotoğrafçılık deneyimleri sonrasında çekmiş oldukları bir birinden güzel fotoğrafları özel bir sergi ile Tire’lilerin beğenisine sundular. Tire AVM’de bugün törenle açılan sergi bir hafta boyunca ziyarete açık olacak. 35 fotoğraf karesinden oluşan sergiye ilgi oldukça büyük.
Tire Özel Bilgi Koleji Müdürü İsmail Özgüç, "Öğrencilerimize normal derslerin yanı sıra kişisel yeteneklerini geliştirmeleri adına kulüp dersleri de veriyoruz. Birçok branşta açtığımız derslerle kendi yeteneklerini geliştirme fırsatı bulan öğrencilerimiz fotoğrafçılık konusunda da başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Toplam 35 öğrencimiz bu branşta kendini yetiştirme imkanı bulurken özenle çektikleri fotoğrafları ise bir sergiye dönüştürme kararı aldık. Tire AVM de açtığımız sergi ile çocuklarımızın emeklerini görücüye çıkardık. Sergimiz bir hafta boyunca açık kalacak. Tüm Tireli hemşerilerimizi bu sergiye bekliyoruz" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: