(özel Haber) Ihlamur Altınla Yarışıyor
(özel Haber) Ihlamur Altınla Yarışıyor
Yayınlanma :
12.11.2015 09:15
Güncelleme :
12.11.2015 09:15


Vatandaşların gribe karşı en çok tercih ettiği ıhlamur el yakıyor. Ihlamur fiyatları altın fiyatlarını geride bıraktı. Ihlamurun kilosu 180 lirayı bulurken, birçok baharat ve bitki de 100 liranın üzerinde fiyata satılıyor. Aktara gelen vatandaşlar, fiyatları görünce kuyumcu dükkanı ile karıştırdığını sanarak tedirgin oluyor. Çiçek ıhlamurun kilosu 180 liradan, yapraklı ıhlamur 100 liradan, aynısefa 100 liradan, gojiberry 100 liradan ve kakule 100 liradan satışa sunuluyor. Altın fiyatlarını geride bırakan ıhlamur, buna rağmen halen rağbet görüyor.
Yağmur sebebiyle köylülerin dağdaki ağaçlara çıkarak ıhlamur toplayamadığı ve toplanan ıhlamurların da tam olarak kurutulamadığını belirtilen Bursalı aktar Ali Özdemir, “Bu sene ıhlamurun toplanamaması ve kurutulamaması sebebiyle fiyatlar arttı. Vatandaş ıhlamurun az olduğunun farkında. Almak isteyenler gramla ihtiyacı kadar alıyor. Bir kilo ıhlamur çeyrek altını geçmiş durumda” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: