Pazar Yerlerinde Tek Tip Etiket Uygulaması Başlatıldı
Pazar Yerlerinde Tek Tip Etiket Uygulaması Başlatıldı
Yayınlanma :
02.10.2015 17:10
Güncelleme :
02.10.2015 17:10


Bu bağlamda Ayvalık Belediyesi tarafından yaptırılan plastik fiyat etiketleri pazarcı esnafına ücretsiz olarak dağıtıldı.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bu uygulama sayesinde hem pazarcı esnafının rahat edeceğini, hem de pazarda alışveriş yapan vatandaşların aldıkları ürünün fiyatını rahatlıkla görebileceğini söyledi.
Başkan Gençer, ayrıca bu uygulamanın Ayvalık’ta bir ilk olduğunu, her esnafın bu etiketleri koymak zorunda olduğunu bildirdi.
Üzerinde “Ayvalık Belediyesi logosu, ürünün türü, birimi ve fiyatı” yazılarının bulunduğu ve 3 bin adet yaptırılan plastik etiketler Perşembe Semt Pazarında Ayvalık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli tarafından tüm tezgahlar tek tek gezilerek esnaflara ücretsiz olarak teslim edildi.
Bu uygulamanın çok güzel olduğunu kaydeden pazarcı esnafları, etiketleri ücretsiz olarak kendilerine dağıttırdığı için Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’e teşekkür ettiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: