Sağlık Bakanlığından Eş Zamanlı Şiddet Açıklaması
Sağlık Bakanlığından Eş Zamanlı Şiddet Açıklaması
Yayınlanma :
29.10.2015 22:00
Güncelleme :
29.10.2015 22:00


Kahvaltılı basın toplantısında konuşan Mudanya Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Cumhur Kara, "Savaşların bile bir adabı vardır. Bu adapta sağlık görevlileri hiç bir şekilde şiddete ve ölüme maruz kalmaz. Ama son zamanlarda ambulans personellerine veya hastane içerisindeki personellerimize vatandaşlar tarafından şiddet uygulandığını görüyoruz. Biz hastane yönetimi olarak bu işe artık dur demek istiyoruz” dedi.
Hastanelerde çalışanların güvenliği için gereken tedbirlerin alındığını belirten Başhekim Op. Dr. Cumhur Kara, “Bizler tüm engellemelere rağmen; din, dil, ırk ayrımı gözetmeden insanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Terör bizi asla yıldırmayacak ve asla amacına ulaşamayacaktır. Terör değil; kardeşlik diyen gönüller, şifa sunan eller kazanacaktır” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: