Sahipsiz Hayvanlarla İlgili Kampanyaya Ünlülerden Destek
Sahipsiz Hayvanlarla İlgili Kampanyaya Ünlülerden Destek
Yayınlanma :
16.02.2015 11:35
Güncelleme :
16.02.2015 11:35


ÇESAL Doğa ve Hayvan Severler Derneği toplumda sahipsiz hayvanlarla ilgili kapsamlı bir bilinçlendirme çalışmaları yapıyor. Dernek, “Satın Alma Sahiplen”, “Bir Kap Su Bir Kap Yemek”, “Beni Terk Etme” temaları ile bir “Farkındalık Kampanyası” başlattı. Kampanyanın amacı; sahipsiz hayvanların aslında herkesin sorumluluğu olduğunu ve onları koruyup, sahiplenmenin bir insanlık görevi teşkil ettiğinin hatırlatılması, bu sorunu görmezden gelerek, hayvanları barınaklara tıktırarak, zehirleyerek, açlığa ve soğuğa mahkum ederek çözülemeyeceğini bir kez daha gözler önüne sermek.
Kısa videoların, billboardların ve sosyal medya paylaşımlarının hazırlandığı kampanyaya Özcan Deniz, Korcan Karar, Hatice Şendil, Melike İpek Yalova ve Neslihan Yeşilyurt gibi ünlülerden de destek geldi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: