Saitabat’ta Hıdrellez Coşkusu
Saitabat’ta Hıdrellez Coşkusu
Yayınlanma :
08.05.2015 09:20
Güncelleme :
08.05.2015 09:20


Türk dünyasının önemli günleri arasında kabul edilen Hıdrellez, Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu tarafından da kutlandı. Koro üyeleri birlikte Saitabat’a giderek, hem burada yapılan kutlamaları izledi hem de Şelale Doğa Restoran’daki yemekte keyifli zaman geçirdi.
Koro Şefi Dr. Aysel Gürel, koro üyeleri olarak hep birlikte vakit geçirmekten çok mutlu olduklarını belirterek, "Sadece çalışmalar ve konserlerde değil, boş zamanlarımızda da birlikte olmak için vesile yaratıyoruz. Hıdrellez’i kutlarken, hep birlikte olmanın keyfini de yaşadık" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: