Sakatlar Derneği’nden Dündar’a Teşekkür Ziyareti
Sakatlar Derneği’nden Dündar’a Teşekkür Ziyareti
Yayınlanma :
18.09.2015 16:20
Güncelleme :
18.09.2015 16:20


Ziyarette, dernek çalışmaları hakkında Başkan Dündar’a bilgi veren Yıldırım, “Türkiye Sakatlar Derneği Bursa Şubesi olarak, üyelerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak, sosyal hayatlarında onları daha güçlü kılacak çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Ancak, bizim gibi gelir yönünden sıkıntı yaşayan derneklerin, destek olmadan ayakta kalabilmesi, etkinlikler düzenleyebilmesi çok zor. Osmangazi Belediyesi, bu konuda büyük bir hassasiyet gösterdi ve geleneksel olarak düzenlediğimiz etkinliklerimize bugüne kadar çok ciddi destek verdi. Başkanımız Mustafa Dündar’a, yanımızda olduğu için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Konuklarını makamında kabul eden Dündar, toplumun en özel kesimini oluşturan engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak her türlü çalışmaya katkı sağlamak için büyük bir hassasiyet gösterdiklerini söyledi. Osmangazi Belediyesi olarak ilçede engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak yol ve kaldırım düzenlemeleri, akülü araçlar için şarj merkezleri gibi bir dizi çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Dündar, “Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Bizler de bu bilinçle hareket ederek, onların yaşamlarını kolaylaştırmak, kamusal alanlardan, iş ve istihdam fırsatlarından daha fazla faydalanmalarını sağlamak için gerekli çabayı gösteriyoruz. Engelli vatandaşlarımıza olan desteğimiz, bundan sonra da artarak devam edecektir” diye konuştu.
Engelli ve sakat vatandaşların dışında yaşlı ve alzheimer hastaları için Bursa’da ‘Kaliteli Yaşam Merkezi’ adıyla yepyeni bir projenin de hayata geçirilmesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen Dündar, “Demirtaş’ta hayata geçirmeyi planladığımız Kaliteli Yaşam Merkezi zemin+3 kattan oluşacak. Toplam 4 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan bu merkezimizde, Engelli Çocuk Günlük Merkezi, Yaşlı Günlük Bakım Merkezi ve Huzurevi yer alacak. Toplam 110 yatak kapasitesine sahip olacak olan Demirtaş Yaşam Merkezi’nde vatandaşlarımız uzman bir kadronun ilgisinde hem sosyalleşecek, hem de tedavi ve rehabilite edilecekler” açıklamasını yaptı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: