Sarıca: "kupayı Tekrar Kazanmak İstiyoruz"
Sarıca: "kupayı Tekrar Kazanmak İstiyoruz"
Yayınlanma :
05.10.2015 11:10
Güncelleme :
05.10.2015 11:10


Basketbol Süper Ligi’nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka ile Türkiye Kupası’nı kaldıran Anadolu Efes’in karşılaşacağı Cumhurbaşkanlığı Kupası öncesi nefesler tutuldu. 7 Ekim Çarşamba günü Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu’nda oynanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı öncesi açıklamalarda bulunan Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, yeni sezon öncesi oynanan hazırlık maçlarına diğer takımlardan biraz daha erken başladıklarını ifade ederek, “Bizim için bu kupa gurur verici. Geçen sezon ligi şampiyon olarak tamamlayarak bu kupayı oynamaya hak kazanmak gerçekten çok önemliydi” diye konuştu.
“ÜST ÜSTE KAZANMAK İSTİYORUZ”
Bu yıl 31. kez oynanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı geçen yıl kendilerinin kazandığını hatırlatan başarılı çalıştırıcı, “Arka arkaya son 3 finalde 3 şampiyonluğumuz var. Türkiye’deki son 5 kupanın 3’ünü kaldırdık ve diğer 2 kupada da yarı final oynadık. Bunun mutluluğunu, sevincini çok iyi biliyoruz ve tekrar yaşamak istiyoruz” şeklinde konuştu.
“KUPA KAZANMAYA ADAY BİR TAKIMIZ”
Şampiyon takımda değişiklikler olduğunu ve yeni bir takım oluşturduklarını da belirten Sarıca, “Son olarak Kenan Sipahi’nin transferiyle kadrodaki yeni oyuncu sayısı 8’e yükseldi. Kurduğumuz kadronun kalitesinden hiç şüphe etmiyorum. Bir arada yaşanmışlığa, beraber olmaya ihtiyacımız var. Bununla beraber geçmiş 3 yılda olduğu gibi her maça kazanmak, son topa kadar mücadele edip yarışmacı olmaya, kupa kazanmaya aday bir takım olacağız” ifadelerini kullandı.
Öte yandan, Pınar Karşıyaka’da sakatlıkları süren Justin Carter ve Josh Carter’ın durumu bugün yapılacak kontrolden sonra netleşecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: