Sel Sularına Atlayan Genç Adam Köpeklere Yem Olmaktan Son Anda Kurtarıldı
Sel Sularına Atlayan Genç Adam Köpeklere Yem Olmaktan Son Anda Kurtarıldı
Yayınlanma :
04.02.2015 11:30
Güncelleme :
04.02.2015 11:30


Tunca Köprüsü başında bekleyen arama kurtarma ve polis ekipleri ile tartışarak, su altında kalan köprüden karşıya geçen bir vatandaş, bölgede bekleyen sokak hayvanlarının saldırısına uğradı. Belinden çıkardığı kemerle, köpeklere direnen genç adam, UMKE ve polis ekipleri tarafından son anda kurtarıldı.
Nehir kenarında bulunan seddelerin üzerinde bekleyen kalabalığın içerisinde bulunan genç adamın sinirlenerek, "Böyle devam ederse kendim yürüyerek karşı geçeceğim" dediği öğrenildi. Boyunu aşan suların içinde köprüyü geçen adam, karşısında köpekleri görünce ne yapacağını şaşırdı. Belinden çıkardığı kemerle kendini savunan talihsiz adam, UMKE aracıyla karşıya geçen arama kurtarma ekipleri tarafından son anda kurtarıldı ve büyük bir facia önlenmiş oldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: