Servisçilere Yeni Oda
Servisçilere Yeni Oda
Yayınlanma :
29.07.2015 17:40
Güncelleme :
29.07.2015 17:40


Tanyeri, Tekirdağ il genelindeki servisçiler ile sıkı bir görüşme içerisinde olduklarını ve tüm servisçilerin oda kurulmasına sıcak baktığını, önümüzdeki günlerde oda kurulması için gerekli olan 501 üyeye erişileceğini söyledi.
Tanyeri, "Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi olarak Şubat ayı içerisinde başlattığımız Tekirdağ Servisçiler Odası kurma çalışmalarımızda sona yaklaştık. Tekirdağ il genelinde servisçilik yapan S ve J plakalı araçları bünyesinde barındıracak olan odamız büyük sıkıntı yaşayan servisçilerin tüm sıkıntılarının çözümünü sağlayacağı gibi aynı zamanda servisçilere kendi iş kollarında sahip çıkacak bir oda olacaktır. Odamızı bir an önce kurarak faaliyete geçmesi için il genelindeki tüm servisçilerle görüşmelerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz" dedi.
Oda ile S ve J plakalı servisçilerin hak ve hukuklarının yasal yollardan aranacağını ve korunacağını dile getiren Tanyeri, "Odamız faaliyete geçtiğinde il genelindeki tüm servisçi arkadaşlarımız rahat bir nefes alacak ve sıkıntıları da tamamen çözümlenecek. Odamızı Kurban Bayramına kadar kurmayı hedefliyoruz. Odamızın kurulması için gerekli olan sayı 501. Şuan yarısından fazlasını oluşturduk. Kurban Bayramına yetiştirmek için de hızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın tamamı özverili bir şekilde çalışıyor ve onlara da bu özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: