Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, şiddetli fırtına nedeniyle bir evin çatısı çöktü. Büyük gürültüyle neye uğradığını şaşıran vatandaşlar kendilerini sokağa attı.
Olay, Camiatik Mahallesi Makine Sokağında meydana geldi. Gece etkisini gösteren fırtına dolayısıyla Sebahattin Baydar’a ait apartmanın çatısı, yan komşusu Mutlu Çeşmeliler’e ait evin bahçesine uçtu. Büyük bir gürültü üzerine uyanan vatandaşlar bir hayli korku yaşadı. Panik içinde kendilerini dışarı atan mahalle sakinleri korktuklarını söyledi. Yıkılan çatıda ağaç ve tuğla parçaları elektrik tellerinin üzerine düştü. Fırtına nedeniyle çatıdan kopan bazı parçalar geniş bir alana savrulurken, üzerine tuğlaların düştüğü bir traktörde hasar meydana geldi. Çatının uçtuğunu görenler durumu polis, itfaiye ve TREDAŞ’a bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, bina çevresinde incelemelerde bulundu.
Büyük korku yaşadıklarını anlatan mahalle sakinlerinden Efe Karalamacı, “Şiddetli bir rüzgar vardı. Uyuyorduk, birden büyük bir gürültüyle uyandık. Sonra dışarı çıkarak ne olduğunu anlamaya çalıştık” diye konuştu.
Şiddetli Fırtınaya Uykuda Yakalandılar
Şiddetli Fırtınaya Uykuda Yakalandılar
Yayınlanma :
31.01.2015 08:55
Güncelleme :
31.01.2015 09:02


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: