Süper Kupa Finalinde Elektrik Kesintisi
Süper Kupa Finalinde Elektrik Kesintisi
Yayınlanma :
07.09.2015 21:35
Güncelleme :
07.09.2015 21:35


Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü ile Muratpaşa Belediyespor’un İzmir’de karşı karşıya geldiği Kadınlar Hentbol Süper Kupa Finali’nde salonun elektrikleri maçın 14,48 dakikasında kesilince karşılaşmaya zorunlu olarak yaklaşık 20 dakika ara verildi. Final mücadelesi kaldığı yerden devam ederken, yaklaşık 2 dakika sonra salon bir kez daha karanlığa büründü. İkinci elektrik kesintisinin ardından yaklaşık 15 dakika sonra maç yeniden başladı.
Yaşanan kesintinin, maçın yayıncı kuruluşuna ait canlı yayın aracında kullandığı enerjiyi salondan alması nedeniyle oluşan aşırı yüklenmeden yaşandığı belirtildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: