Taklalar Atan Otomobilden 6 Kişi Sağ Çıktı
Taklalar Atan Otomobilden 6 Kişi Sağ Çıktı
Yayınlanma :
26.07.2015 12:30
Güncelleme :
26.07.2015 12:30


Edinilen bilgiye göre, Edremit yönünden Ayvalık yönüne giden 39 SN 798 plakalı aracın şoförü O.G. direksiyon hakimiyetini kaybetti. O.G’nin kullandığı otomobil yoldan çıkıp yaklaşık 40 metre sürüklenerek taklalar atmaya başladı. Ters duran araçtakilerin yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Aracın içinde bulunan şoför O.G. ile yolcu olarak bulunan A.G., R.G., M.E., A.Ö. ve Ö.Ö. yaralı olarak kurtarıldı.
Olay yerine gelen çok sayıdaki ambulanslarla yaralılar, Burhaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumları iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: