Taraftarlardan Tadilatı Tamamlanan Stada Kurban
Taraftarlardan Tadilatı Tamamlanan Stada Kurban
Yayınlanma :
25.01.2015 17:20
Güncelleme :
25.01.2015 17:22


Çanakkale 18 Mart Stadyumu, Mayıs 2013’te tadilata alındı. Alt ve üstyapı çalışmaları yapılan stadyum kapalı olunca, Dardanelspor geçtiğimiz sezon iç saha maçlarını Çan ve Biga ilçelerinde, bu sezonun ilk yarısındaki iç saha maçlarını ise İstanbul Güngören Stadyumu’nda oynamak zorunda kaldı. Stadyum, 20 aylık çalışmanın ardından ikinci yarının ilk maçına yetişti. Dardanelspor’un Gölcükspor’u ağırladığı karşılaşma öncesinde, 17 Gençlik taraftar grubu, stat önünde kurban kesti.
17 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Levent Büberci, “Takımımız, 1,5 sezondur iç saha maçlarını şehir dışında oynadı. 17 Gençlik olarak her maçta takımımızın yanında olmaya çalıştık. Ancak bundan sonra Çanakkale’de oynayacağımız için çok mutluyuz. 20 aylık aradan sonra, taraftarımızla takımımızın buluşmasını kurban keserek kutladık” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: