Tedavi Edilen Atmaca Gökyüzüyle Buluştu
Tedavi Edilen Atmaca Gökyüzüyle Buluştu
Yayınlanma :
14.02.2015 12:15
Güncelleme :
14.02.2015 12:15


Edinilen bilgiye göre, 10 gün önce vatandaşların ihbarı üzerine ekipler tarafından yaralı halde bulunan atmaca, Nilüfer Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne getirildi. Ekipler, ‘Kumar’ adı verilen atmacanın sağlığına kavuşması için seferber oldu. Özel bir beslenme programı uygulanan atmaca, günler süren tedavisinin ardından sağlığa kavuştu.
Kumar’un sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Op. Dr. Ayşe Yazıcı, “Yaralı atmaca, merkeze ilk geldiğinde yapılan radyografik incelemede herhangi bir kırığının olmadığı sadece ufak tefek çizik yaralarının bulunduğu tespit edildi. Enfeksiyona bağlı vücut direnci düştüğü için, özel bakım ve beslenmeye alınan atmacamız 10 günlük tedavi sonunda kendi kendine yemeye başladı. Doğal hayatta su dengesi ve enfeksiyonlar bu kuşların çok kolay ölmesine sebep olur. Hayata tekrar tutunan Kumar’ı tekrar ait olduğu doğal hayata salıyoruz” dedi.
Uygulanan tedaviyle tekrar sağlığına kavuşan Kumar özgürlüğe kanat çırptı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: