Tekirdağ Kış Çiçekleriyle Süsleniyor
Tekirdağ Kış Çiçekleriyle Süsleniyor
Yayınlanma :
16.11.2015 11:20
Güncelleme :
16.11.2015 11:20
Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, ilçenin daha güzel görünüme sahip olması için şehrin belli noktalarında çiçeklendirme ve bitkilendirme çalışması yaptı. Hükümet Caddesi’nin orta refüj bölümü, Cumhuriyet Meydanı ve otogar girişindeki yerlerde kış mevsimine uygun kasımpatı ve hercai menekşe ekimine başlayan Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, ilçeyi daha güzel bir görünüme kavuşturuyor. Dört mevsim boyunca rengarenk çiçeklerle süslenen Süleymanpaşa ilçesi kış aylarında da vatandaşlar için görsel güzellikler yaşatıyor.
ÖĞRENCİLER ARTIK DAHA RAHAT EĞLENİYOR
Belediye ekipleri ayrıca Atatürk İlköğretim Okulu’nda da kauçuk döşemesi yaptı. Okulun oyun parkında düzenlemelerde bulunarak parkın bulunduğu alana önce beton döken ekipler, daha sonra kauçuk döşemesi yaparak Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine daha rahat ve yaralanma riski olmadan eğlenme imkanı sağladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: