Tellere Temas Eden Ağaçlar Elektrikleri Kesti
Tellere Temas Eden Ağaçlar Elektrikleri Kesti
Yayınlanma :
03.02.2015 15:00
Güncelleme :
03.02.2015 15:00
Türkiye’de son bir haftada hakim olan lodos fırtınası, İzmir’de de etkili oldu. Aliağa ilçesinde, lodos nedeniyle elektrik tellerine temas eden ağaç dalları, ilçede elektrik kesintilerini de beraberinde getirdi. Aliağa Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve TEDAŞ ekipleri de, ilçede zorunlu budama çalışması başlattı. Ekipler yaptığı tespitler üzerine, elektrik tellerine temas eden ağaçları ve ilçe genelinde tellere değmesi muhtemel olan ağaçları budadı.
Öte yandan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, elektrik tellerinin yer altına alınacağını bildirdi. Acar, "Aliağa Belediyesi olarak yaptığımız kent düzenleme çalışmaları kapsamında Gediz Elektrik A.Ş ile koordineli olarak iş birliği içinde çalışıyoruz. Bölgedeki elektrik şebekelerinin tamamını yer altına alarak tellerin açık havada olmasından kaynaklanan arızaların önüne geçmeyi, elektrik kesintilerinin yaşanmamasını ve görsel kirliliği ortadan kaldırmayı hedefliyoruz" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: