Timsah Ara Vermeden Çalıştı
Timsah Ara Vermeden Çalıştı
Yayınlanma :
02.03.2015 12:25
Güncelleme :
02.03.2015 12:25


Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda başarılı performans sergileyen Bursaspor, dün akşam oynanan Mersin İdmanyurdu maçının ardından ara vermeden çarşamba günü oynayacağı Gençlerbirliği mücadelesinin hazırlıklarına başladı. Mersin İdmanyurdu maçında ilk 11’de forma giyen futbolcuların yenilenme antrenmanı yaptığı çalışmada diğer oyuncular ise teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde sahada çalıştı. Pas çalışması ile başlayan antrenman, şut ve kanat organizasyonları çalışmaları ile devam etti. Tedavisi devam eden Emre Taşdemir ise fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.
Yeşil-beyazlılar yarın Özlüce Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: