Tire Mhp’de Kan Değişimi
Tire Mhp’de Kan Değişimi
Yayınlanma :
25.01.2015 20:30
Güncelleme :
25.01.2015 20:30


Mevcut İlçe Başkanı Bayram Demirel ve Atakan Duran’ın listelerinin yarıştığı kongre büyük bir çekişmeye sahne oldu. Toplam 307 delegenin oy kullandığı genel kurulda Bayram Demirel 146, Atakan Duran ise 161 oy aldı. İstasyon Salonu’nda yapılan kongreye, İl Başkanı Necat Karataş, eski Milletvekilleri Şenol Bal, Erdal Sipahi, BŞB adayı Murat Taşer, il yönetiminden Sabahattin Şahin, Şevket Alptekin, Kürşat Haliloğlu, Buca, Ödemiş, Gaziemir, Bornova, Seferihisar, Balçova, Didim, Kiraz ve Selçuk ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Divan başkanlığını Erdal Sipahi’nin üstlendiği kongrede, Bayram Demirel yönetiminin faaliyet ve mali raporları delegelerin oylarıyla ibra edildi.
İl Başkanı Necat Karataş, Tire İlçe Kongresi ile birlikte İzmir genelinde 28’nci kongreyi tamamladıklarını ifade ederek, “Şölen havasında geçen bu kongrelerden partimiz birlik ve beraberlik içinde çıktı. Önümüzde milletvekilliği genel seçimlerinde Tire’de birinci parti olacağız” dedi.
15 OY FARKLA KAZANDI
307 delegenin oy kullandığı seçimlerde Atak Duran 15 oy farkla MHP Tire İlçe Başkanlığı’na seçildi. Atakan Duran, oy kullanan delegelere teşekkür ederek, “Bundan sonraki hedeflerimize birlikte yürüyeceğiz. Üye sayımızı ise en kısa sürede binli rakamlara taşıyacağız. Parti içi demokrasiyi işleteceğiz. Bundan sonra delege seçimlerinin üyeler tarafından gerçekleştirilmesini ve artık masa başında delege listesi hazırlanması partimizde son bulacak. Edindiğim tüm siyasi birikimleri partimizin başarısı için kullanacağım. Modern bir hizmet anlayışı ile teknolojinin ve iletişimin tüm imkanlarını kullanarak, halkımızın sesi ve sorunlarının takipçisi olacağız. MHP’yi Tire’de hak ettiği iktidar noktasına getireceğiz” dedi.
Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
“Burak Şenol, Hasan Elibol, İbrahim Belice, Mustafa Sezen, Can Toprakçı, Mehmet Erbahçeliler, Volkan Kulalı, Gülgezer Koçlar, Günay Titiz, İlhan Horunlu, Mevlüt Eriş, Necati Öter, Tevfik Karadağ, Ümit Çalışan, Hasan Güldürdek, İsmail Tosun, Binnaz Nizamoğlu ve İsmail Aktürk.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: