Türkiye Münazara Yarışması Sonuçları Belli Oldu
Türkiye Münazara Yarışması Sonuçları Belli Oldu
Yayınlanma :
30.03.2015 11:10
Güncelleme :
30.03.2015 11:10


Türkiye’nin önemli okullarının katılımı ile üç gün boyunca karşıt görüşleri savunan takımların fikirlerini yarıştırdıkları münazara yarışmasında Rana Çoşkun, Feyza Sağlam ve Behiye Erdemir’den oluşan Güzelbahçe Yamanlar Koleji münazara takımı Türkiye 2.’si oldu. Yarışmada, birinci Robert Koleji olurken, Sivas Sultan Murat Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. Başarılı öğrenciler, ödüllerini Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Mat’ın elinden aldı.
Güzelbahçe Yamanlar Koleji müdürü Murat Özçelik “Bilimsel ve Sportif başarılarımızın yanına kültürel başarıları da eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gelecek yıl İzmir’e Şampiyonluk kupasını getirmek için mücadele edeceğiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: