Ülkü Yarış Pisti’nde Drift Heyecanı
Ülkü Yarış Pisti’nde Drift Heyecanı
Yayınlanma :
16.11.2015 08:35
Güncelleme :
16.11.2015 08:35
Apexmasters Turkish Drift serisinin 4. ve son yarışı İzmir Park Ülkü Yarış Pisti’nde yapıldı. Birbirinden farklı tasarıma ve güçlü motorlara sahip araçların yer aldığı yarışlara yarışseverlerin ilgisi yoğun oldu. İzleyiciler sık sık yarışları cep telefonları ve fotoğraf makineleri ile nefes kesen yarışı görüntüledi.
Yanlama sezonunun kapanış yarışında pilotlar ve takımları son bir mücadele ortaya koyarak şampiyonluğa ulaşmayı hedefledi. Cumartesi günü 12.00-17.00 saatleri arası antrenman ve sıralama turları ile başlayan organizasyon, pazar günü 14.00’da ikili kalkışlardan oluşan yarışlar ile devam etti. Etkinlik, saat 16.30’daki ödül töreni ile sona erdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: