Uludağ’da Kaçak Yapılar Yıkıldı
Uludağ’da Kaçak Yapılar Yıkıldı
Yayınlanma :
19.08.2015 16:15
Güncelleme :
19.08.2015 16:15


İlçede merkezinde kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini sürdüren Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezi Uludağ’ı da kaçak yapılardan temizliyor. Sabahın erken saatlerinde Uludağ eteklerinde yer alan Süleymaniye Mahallesi’ne giden belediye ekipleri, ormanlık alana kaçak olarak inşa edildiği tespit edilen bir prefabrik ev ile ev yapılmak için hazırlanan temeli yıktı. Jandarma ve zabıta ekiplerinin güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımlarda kaçak yapılar iş makinesi ile yerle bir edildi.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kaçak yapılaşmaya kesinlikle taviz vermeyeceklerini belirterek, ayrım gözetmeksizin kanunların uygulanacağını söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: