Uludağ’da Kar Kalınlığı Yükseliyor
Uludağ’da Kar Kalınlığı Yükseliyor
Yayınlanma :
04.01.2016 10:45
Güncelleme :
04.01.2016 10:45


Bursa Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, 31 Aralık’tan bu yana zaman zaman etkili olan kar yağışı nedeniyle Uludağ oteller bölgesinde kar kalınlığı 68 santimetreye kadar yükseldi. Hava sıcaklığının gündüz sıfırın altında 2, gece ise sıfırın altında 3 derece ölçüldüğü Uludağ’da; kar yağışının perşembe gününe kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor.
Karayolları ekipleri muhtemel yol kapanma ve buzlanmaya karşı çalışmalarını sürdürürken, jandarma ekipleri buzlanma dolayısıyla tatilcileri zincirsiz araç kullanmamaları konusunda uyarıyor.
Uludağ’da hava sıcaklığı ise bugün sıfırın altında 2 derece ölçülürken, salı günü gündüz 1 derece, gece ise sıfırın altında 3 derece hissedilecek. Bugün kar yağışının devam edeceği Uludağ’da salı, çarşamba ve perşembe günleri karla karışık yağmur ve kar yağışının devam edeceği bilgisine ulaşıldı. Cuma günü kar yağışı etkisini kaybederek yerini bulutlu havaya bırakacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: