Vatandaşların Serinleme Tercihi Karpuz Ve Kavun
Vatandaşların Serinleme Tercihi Karpuz Ve Kavun
Yayınlanma :
25.06.2015 15:10
Güncelleme :
25.06.2015 15:10


Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da kurulan Perşembe pazarında karpuz satan İsmail Aslantaş, Ramazan’ın yaz ayına gelmesi sebebiyle karpuz ve kavun satışlarının yükseldiğini söyledi.
Yaz aylarının vazgeçilmez meyvesi karpuz ve kavuna yoğun talep olduğunu ifade eden Aslantaş, "Ramazan ayı olmasından dolayı gün boyu vatandaş oruç tutuyor. Bunun için de iftarda serinlemek için karpuz ve kavun alıyor. Satışlarımız şu anda gayet güzel. Elimizde Adana karpuzu var. Bunların kilosunu 1 liradan veriyoruz. Hakiki öz karpuzlar bunlar. Kavunlarımız küçük olduğu için onları 2 ve 2,5 liradan tane olarak veriyoruz. Müşteriler ilk geldiğinde karpuzu çok alıyorlar ama kavun alan da var. Satışlardan memnunuz şimdilik" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: