Yassıbağ Göleti Ve Sulaması İşi Temel Atma Töreni Yapıldı
Yassıbağ Göleti Ve Sulaması İşi Temel Atma Töreni Yapıldı
Yayınlanma :
23.05.2015 12:15
Güncelleme :
23.05.2015 12:15


Yassıbağ Köyü’nde düzenlenen törene Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Çanakkale Milletvekilleri İsmail Kaşdemir, Mehmet Daniş ile AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya, DSİ Müdürleri ve çiftçi vatandaşlar katıldı. Tören de bir konuşma yapan AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, “Türkiye’nin her bir yanında, coğrafyasında memleketimizin daha iyi hizmet alması adına, çiftçimize daha iyi hizmet sunmak adına, barajlar, göletler, sulama kanalları, ıslah projeleri ile bu milletin hayatını daha iyi hale getirmek için, çiftçimize katma değer katmak için, çiftçimizin daha iyi ürünler elde etmesi için bu memleketin bereketli topraklarının daha da bereketlenmesi için büyük işleri beraberce başardık” dedi. Proje tamamlandığında 5180 dekarlık tarım arazisinin sulanacağını bunun sonucunda tarım ürünlerinin daha verimli olacağını ifade eden Kaşdemir “Türkiye’nin kalkınmasında büyük emekleri olan başta kurucu genel başkanımız ve şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Sayın Başbakanımıza, AK Parti hükümetlerine, Orman ve Su İşleri Bakanlığımıza ve DSİ yetkililerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Gözümüz aydın olsun, hasret özlem sona eriyor, buradaki çoşkuyu gördükçe, elleri nasırlı alnı terli hanımefendileri gördükçe doğru bir iş yaptığımızı daha iyi anlıyorum. Bu eserleri bitirdiğimiz zaman bu topraklar daha da bereketlenecek. Kapalı sisteme sahip bu gölet bittiği zaman buraya gelip hep birlikte açılışını yapacağız. Bizim bu memlekete sözümüz var. Bizim memlekete olan aşkımız Yassıbağ göletini Bayramiç barajını bize yaptırıyor. Milletine memleketine sevdalı insanlar Yassıbağ göletini yapar, Bayramiç barajını yapar. Türkiye’nin her yerine yol yapar hastane yapar. Bunları yapmak bizim boynumuzun borcu. Bu coğrafya bu memleket her şeyin en iyisine layıktır. Ne yapsak az gelir. Bugün çok anlamlı iş yapıyoruz. Bugün burada bayram var. Bizde ayrılık gayrılık yok. Bu memleketin evladıyız. Umut ediyorum ki buradaki gölet bittikten sonra ürünlerimiz daha verimli olacak. Kimin emeği varsa Allah onlardan binlerce kez razı olsun” dedi.
Törende AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş de bir konuşma yaptı. Daniş iktidara geldikleri 2002’de Çanakkale’de 23 bin dekar tarım arazisinin sulandığını şu an ise 45 bin dekar civarında tarım arazisinin sulandığını belirterek “AK Parti iktidarı Çanakkale’de sulanan tarım arazisini iki katına çıkardı. Tam 7 tane baraj bitirdik. 20’nin üzerinde gölet yaptık ki birkaç tanesi baraj büyüklüğündedir. Yeni projelerimiz devam ediyor. Bu göletin planlaması 2008’de başladı. Planlaması yapıldı, ölçümleri yapıldı daha sonra proje ihalesi yapıldı. Sonra iki göletin beraber imalat ihalesi yapıldı. Bunların hepsi süreç. Hamdolsun Yassıbağ göletinin temelini atma aşamasındayız. 2 yıl içerisinde bu gölet su tutacak.” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: