Zabıtadan Sandal Denetimi
Zabıtadan Sandal Denetimi
Yayınlanma :
20.04.2015 13:45
Güncelleme :
20.04.2015 13:45


Sahillerde kirliliğin ortadan kaldırılması için çalışan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sandal ve kayıkların başı boş halde gelişi güzel bırakılmasına müsaade etmiyor. Yetkililer, sandalların onarılıp denize bırakılmasını istedi. Bakım için mühlet isteyen sandal sahiplerine talep edilen süreyi veren ekipler, mayıs ayı başından itibaren sahilleri ve kordon boylarını gelişi güzel işgal eden sandallara taviz vermeyeceklerini ifade etti.
Zabıta Müdürü Erol Bütün, kontrollerin Gemlik’in yanı sıra Kurşunlu, Küçük Kumla, Büyük Kumla, Karacaali ve Narlı sahillerinde de yapılacağını söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: