112 Görevlisi Yaralı Çocukla Birlikte Ağladı
112 Görevlisi Yaralı Çocukla Birlikte Ağladı
Yayınlanma :
20.03.2015 21:50
Güncelleme :
20.03.2015 21:50


Edinilen bilgiye göre, İsmail Efendi Caddesi’nde kaldırım üzerinde annesi ile birlikte yürüyen 6 yaşındaki Serhat K., bir anda annesinin elini bırakıp yola fırlayınca, Serhat D. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Hafif şekilde yaralanan çocuk kazanın etkisiyle ağlamaya başladı.
Olay yerine gelen 112 ambulansında görevli bayan Acil Tıp Teknisyeni (ATT), çocuğa müdahale etmek istedi. Bir türlü susturulamayan çocuk, ambulansa bindirilirken daha çok ağladı. Küçük Serhat’ın çığlıklarına dayanamayan bayan ATT de ağlamaya başladı. Hafif yaralı çocuk güçlükle ambulansla bindirilip İnegöl Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: