Ayvalık Lösemili Genç İçin Ağlıyor
Ayvalık Lösemili Genç İçin Ağlıyor
Yayınlanma :
31.08.2015 19:30
Güncelleme :
31.08.2015 19:30
Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği öncülüğünde uygun ilik bulunması için kamyanya başlatılan ve Ayvalık Kent Konseyi tarafında da yabancı menşeli bir ilacın temini için yaklaşık 300 bin lira yardım toplanan 19 yaşındaki Erol Karayaz hayata tutunamadı. Bugüne kadar Balıkesir tarihinin en büyük yardım kampanyasında toplanan paralarla alınan ilaçla ilik nakline hazırlanan Karayaz’ın İzmir’de tedavi gördüğü hastanede yoğun bakım ünitesinde kalbi durdu.
Aranılan ilik bulunmasına rağmen, bağışıklık sisteminin çökmesi ve kan değerlerinin düşmesiyle hayatını kaybeden Erol Karayaz’ın bugün Ayvalık Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazesi Saatli Camii’ne getirildi. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karayaz göz yaşları arasında toprağa verildi. Cenazede fenalık geçiren anne Seval Karayaz herkesi ağlattı. Baba Mustafa Karayaz metanetini korumaya çalışırken, Erol Karayaz’ın kardeşleri Selin, Alper ve Alpay, ağabeylerinin tabutuna sarılarak göz yaşlarına boğuldu.
Cenazeye Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, belediye başkanları, sivil toplum ve siyasi partilerin temsilcilerinin yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: