Başkan Avcu’nun Torun Sevinci
Başkan Avcu’nun Torun Sevinci
Yayınlanma :
15.10.2015 15:40
Güncelleme :
15.10.2015 15:40


Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, İsmail Yaman ile 2. kez torun sevinci yaşadı. Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun 1,5 yıllık evli olan oğlu Hasan ile eşi Gülşah çiftinin bir erkek bebekleri oldu. Başkan İsmail Avcu eşi Alime Avcu ile birlikte oğlu ve gelinini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. İkinci torununu kucağına alan Başkan Avcu, "Beklenen misafirimiz hayırlısıyla geldi. Şükürler olsun Yüce Mevlam tüm dostlarımıza böyle mutluluklar yaşamayı nasip etsin, İkinci kez torun sevinci yaşıyorum. Torun sahibi olmak büyük bir mutluluk. Rabbimin herkese bunu yaşatmasını diliyorum" dedi.
Özel Sevgi Hastanesi’nde gerçekleşen doğumla, Başkan İsmail Avcu 2. torununu da kucağına aldı ve İsmail Yaman adını verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: