Başkan Piriştina Koltuğunu Devretti
Başkan Piriştina Koltuğunu Devretti
Yayınlanma :
23.04.2015 14:55
Güncelleme :
23.04.2015 14:55


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi İzmir’in Buca ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da, temsilen makamını 8. Sınıf öğrencisi Melisa Basut’a devretti. Küçük Başkan, ilk olarak yatırımları okullardan başlatacağını ifade etti.
Küçük başkanın ilk olarak eğitim alanında yatırımlar yapacağını söylemesinin heyecan verici olduğunu dile getiren Piriştina, “Bunların dikkate alınması, gerek personel açılısından gerekse kentte yaşayan hemşehrilerimiz açısından çok önemli. O yüzden hizmete eğitimden başlamış olmak gerçekten çok kıymetli. Küçük başkanımıza çok teşekkür ediyorum ve yarının teminatı olan çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu.
Başkanlık teslim töreninin ardından Piriştina, Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Ulaştırma Albay Ergünay Koçoğlu ve Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Okur ile birlikte Buca Stadı’ndaki kutlamalara katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: