Bozbey: “seçim Sonuçları Demokratikleşmenin Önünü Açacak”
Bozbey: “seçim Sonuçları Demokratikleşmenin Önünü Açacak”
Yayınlanma :
09.06.2015 12:50
Güncelleme :
09.06.2015 12:50
Nilüfer Belediye Meclisi, haziran ayı olağan toplantısının ikinci oturumunu Konak Kültürevi’nde yaptı. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey genel seçim sonuçlarını da değerlendirdi. Seçime katılım oranından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozbey “Halkımızın yüzde 85 oranında katılım göstermesi ve demokrasiyi işletmiş olması sevindiricidir. Seçimlerde, Türkiye’nin demokrasi kanallarını, demokratikleşmenin önünü açacak bir sonuç elde edilmiştir. Nilüfer’de, Bursa’da ve ülkemizde sandığa giderek bu olgunluğu gösteren sağduyulu yurttaşlarımızı kutluyorum” dedi.
Nilüferli seçmeni özellikle kutlayan Bozbey, “Büyük bir özveri göstererek sandığa giden ve tercihlerini kullanan Nilüferli seçmenlerimizi de kutluyorum. Nilüfer açısından da önemli bir seçim olmuştur. Çıkan sonuçlar bizleri de gururlandırmıştır. Hepsine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: