Buca’da Engeller Sporla Kalkıyor
Buca’da Engeller Sporla Kalkıyor
Yayınlanma :
07.04.2015 12:55
Güncelleme :
07.04.2015 12:55
Buca ilçesinde, amaçlarının sportif başarı elde etmek değil, engelli vatandaşların sporla hayata bağlanabilmelerini sağlamak olduğunu ifade eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ücretsiz olarak açtıkları kurslar ile ilçede engelleri sporla kaldıracaklarını söyledi. Belediyespor bünyesinde açtıkları engelli spor branşlarında engelli vatandaşların ulusal ve uluslar arası turnuvalarda bir çok başarı elde ettiklerini hatırlatan Piriştina, ampute futbol, tekerlekli sandalye basketbolu, engelli tenis ve engelli badminton kurslarında eğitimini tamamlayan engelli vatandaşlarında, takımlara katılmasıyla alt yapının daha da güçleneceğini ifade etti.
Buca ilçesinde yaşayan engelli vatandaşların yararlanabileceği ücretsiz kursların kayıtları ise başladı. Yaş sınır olmaksızın tüm engelli vatandaşların eğitim alabileceği kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların, 0 533 597 80 06 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırabileceği öğrenildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: