Buca’da Öğrenciler Tatilin Keyfini Tiyatro İle Çıkaracak
Buca’da Öğrenciler Tatilin Keyfini Tiyatro İle Çıkaracak
Yayınlanma :
29.01.2015 10:50
Güncelleme :
29.01.2015 10:50


Buca Belediyesi, yarı yıl tatilini keyifli hale getirmek için öğrencileri tiyatro ile buluşturacak. Belediyeye ait Olimpik Yüzme Havuzu binası konferans salonunda, 6-7 Şubat tarihlerinde dört tiyatro oyunu sahnelenecek. Öğrencilere yarıyıl tatilinde keyifli anlar yaşatmak istediklerini belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Yarının geleceği çocuklarımızın sanatla iç içe olmalarını istiyoruz. Bildiğiniz gibi Kültür Müdürlüğü’ne bağlı tiyatro koordinatörlüğümüz kanalıyla küçük öğrencilerimize ücretsiz tiyatro kursları vermeyi sürdürüyoruz. Buca’da daha çok sanatsal faaliyet olmasını istiyoruz" diye konuştu.
İki günlük etkinlikler kapsamında, 6 Şubat Cuma günü saat 13:00’te ’Sen, Ben, Biz, Bir De Eşek’ ve 15:00’te ’Kaptan Zencefil’ oyunları sahnelenecek. 7 Şubat Cumartesi günü ise, saat 13:00’te ’İki Bavul Dolusu’ adlı oyun, 15:00’te de ’Karagöz-Hacivat’ gösterisi, minik öğrencilerle buluşacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: