Bursa’ya Hizmet Yağmuru Devam Edecek
Bursa’ya Hizmet Yağmuru Devam Edecek
Yayınlanma :
09.07.2015 14:30
Güncelleme :
09.07.2015 14:30


Ramazan ayında her akşam farklı bir ilçede ve farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Kestel İlçesi’ne bağlı Orhaniye’de gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Başkan Altepe, Orhaniye’de yaklaşık bin kişinin orucunu aynı sofrada açtığı iftarda 11 ayın sultanı Ramazan ayının bereketine ve dostlukları pekiştiren bir ay olduğuna dikkati çekti.
Bursa’ya hizmete heyecan duyduğunu anlatan Başkan Altepe, “Bursa ve Türkiye hızla gelişiyor. Dünyada en hızlı gelişen kentler arasında Bursa, 4. sırada. Bursa, artık yaşam kalitesi en yüksek kent haline geldi. Kentimize hizmet yağmuru devam edecek. Büyükşehir Belediyesi kırsalı kalkındırma gayretinde. Büyükşehir Belediyesi burada. Kırsalda da Büyükşehir’in gücünü göstereceğiz. Orhaniye’de de beklenen hizmetleri yapacağız” dedi.
Başkan Altepe, iftarın ardından Kestelli vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar da Başkan Altepe ile birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: