Bursaspor’un Bacıbeyleri’nden Başkan Adaylarına Açık Çek
Bursaspor’un Bacıbeyleri’nden Başkan Adaylarına Açık Çek
Yayınlanma :
29.12.2015 14:40
Güncelleme :
29.12.2015 14:40


Bursaspor’un Bacıbeyleri ve Kadın Ekonomi Platformu Bursaspor’un yaklaşan kongresi öncesi bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Kadın Ekonomi Platformu Başkanı Gülşen Şentürk, Türkiye liglerinde bir ilke imza atarak 22 Ağustos 2014’te düzenlenen törenle toplu olarak Bursaspor’a katılım gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, “Her biri vergi mükellefi olan ve Bursa’mızda katma değer oluşturan Bursaspor’umuzun Bacıbeyleri olarak, kongre öncesi tüm kadın üyelerle birlikte aynı ortak kararı alma doğrultusunda toplanmış bulunmaktayız. Bursaspor’un Bacıbeyleri projesi öncesi kongre üyesi olan tüm kadın üyeleri Kadın Ekonomi Platformu Derneği olarak ziyaret edip, aynı sağduyuyu gösterme adına ortak hareket etmeye davet edeceğiz. İş yerimize yönetici alırken ince eleyip sık dokuyan bizler, söz konusu Bursaspor olunca hatır gönül için taraf olamayız. Bursaspor’un Bacıbeyleri olarak adaylar ve projelerini görmeden hiç kimseye destek sözü vermeme kararı aldık” dedi.
‘TARAFTARLA BARIŞIK OLMALI’
Bursaspor’un yapılacak kongresinde ideali, inancı ve yeteneği olan bir ekibe destek vermek istediklerini kaydeden Şentürk, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe, Bursaspor’umuza dünyada örnek gösterilen bir stat kazandırdı. Bu büyük hizmetten kongre üyeleri olarak, bize düşen bu statta Ulu Şehrimize şampiyonluklar kazandırma ideali, inancı ve yeteneği olan ekibe destek vermektir” şeklinde konuştu. Bursaspor’un başkanlığına, şampiyonluğun tesadüf olmadığını kanıtlayacak bir ismin geçmesi gerektiğini kaydeden Şentürk, aynı zamanda yeni yönetimin taraftarla barışık bir politikaya sahip olması gerektiğini de sözlerine ekledi.
AİDAT UYARISI!
Kongre üyelerine ödenmeyen aidatlar hakkında da uyarıda bulunan Şentürk, “Bursaspor’un geleceğine oy kullanmak için Bursaspor kongre üyelerini aidatlarını ödeme konusunda hassas olmaya davet ediyorum. Aidatların ödenmesi için son 2 gün içindeyiz. Bursaspor tüzüğüne göre, yıllık ödentisini yıl sonuna kadar ödemeyen üyelerin, üyelik haklarından seçme ve seçilme hakları askıya alınır” bilgisini paylaştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: