Çanakkale Ak Parti Teşkilatı Tarafından Şehitler İçin 4 Camide Pilav Dağıtıldı
Çanakkale Ak Parti Teşkilatı Tarafından Şehitler İçin 4 Camide Pilav Dağıtıldı
Yayınlanma :
24.07.2015 16:50
Güncelleme :
24.07.2015 16:50


Şehit düşen asker ve polisler için AK Parti Çanakkale teşkilatı tarafından Yalı Camii’nde, Şehitler Camii’nde, Necippaşa Camii’nde ve Arslanca Camii’nde olmak üzere dört camide cemaate pilav dağıtıldı. Vatandaşlara kendi elleriyle pilav ikram eden AK Parti İl Başkanı Erdener Can, hain saldırılarda ölenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı diledi.
Can, “Son günlerde ülkemizde çok acı olaylar yaşanmakta. 32 insanımız katledildi. Allahtan rahmet diliyorum. Emniyet görevlilerimize haince, alçakça pusu kurularak eylemler yapılmakta, gencecik polislerimiz şehit edilmekte. Bugün mübarek cuma günü. 4 ayrı camide, ülkemizin emniyeti için ve şehit olan emniyet mensuplarımız için dua ettik. Yalı Camii’nde, Şehitler Camii’nde Necippaşa Camii’nde ve Arslanca Camii’nde de pilav ikram ediyoruz. Halkımıza metanet diliyorum. Büyük bir ülkeyiz. Bunları da atlatacağız. Tekrar bütün milletimizin başı sağ olsun diyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: