Çocuklara Drama
Çocuklara Drama
Yayınlanma :
17.08.2015 13:45
Güncelleme :
17.08.2015 13:45


Bursa Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri, gönüllü Buketnur Bartal’ın eşliğinde BKK ofislerinde düzenlenen drama çalışmalarında hem eğleniyor, hem de tiyatro sanatının inceliklerini öğreniyor. Çocuklara küçük yaşlarından itibaren tiyatro alışkanlığı kazandırmak maksadıyla düzenlenen oyunlara çocuklar ilgi gösteriyor.
BKK Çocuk Meclisi Başkanı Nursema Türsen, “Küçük yaşlarda yeteneklerini fark etmenin mutluluğunu yaşayan çocuklar, gelecekte tiyatro ile uğraşmak istediklerini söylüyor. Bu da bizleri sevindiriyor” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: