Edirne İl Eski Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Edirne’ye Veda Etti
Edirne İl Eski Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Edirne’ye Veda Etti
Yayınlanma :
30.01.2015 16:30
Güncelleme :
30.01.2015 16:30


Baştuğ, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü binası bahçesinde toplanan merkez ve ilçelerde görev yapan emniyet personeli ile tek tek vedalaştı. Son olarak tören mangasını selamlayan Baştuğ, kentte görev yapan basın mensupları ile de vedalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Baştuğ’a, Edirne’ye yeni atanan selefi Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan da aracına kadar eşlik ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Baştuğ, takdirle Mersin’e tayin olmanın kendisi için onur verici olduğunu dile getirerek, "Edirne, daima gönlümün bir köşesinde yer tutacak" dedi.
Öte yandan, İçişleri Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre, 15 ilin emniyet müdürü başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınırken, 21 ilin emniyet müdürlüklerine de yeni atamalar yapılmıştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: